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Restaurant ENI‘T- A story to tell

Der junge und dynamische Gastronom Pascal Schelbert verfügt über mehrere Jahre Erfahrung in Kaderpositionen der 5* Hotellerie. Als Geschäftsführer vom „ENI‘T“ vereint er nun seine Visionen. Unterstützt vom restauranteigenen Maskottchen ENI‘T- halb Mensch, halb Stier- erzählt er eine Geschichte. Damit das Restaurant selber zur Story wird, dafür sorgen die Gäste.

 

Restaurant ENI’T- A story to tell

The young and dynamic manager, Pascal Schelbert, has several years of experience in management positions, as he has been in the 5* hotel industry for five years. Now as CEO of “ENI’T” he combines his visions. Supported by the restaurant’s mascot ENI’T- half man and half bull -he tells a story. In order for the restaurant to tell the story, customers must come with curiosity and a good appetite.

 

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DER Hotspot für Fleischliebhaber und Geniesser in der Limmatstadt. Schon die alten Etrusker liebten Fleisch in allen erdenklichen Variationen. Das Restaurant „ENI‘T“ (Etruskisch für Fleisch) liegt an bester Lage unweit des Paradeplatzes und hat sich auf die Fahne geschrieben, dem Publikum unvergleichliche, einzigartige Fleischerlebnisse zu bieten.  Damit wird Zürich um eine Gastro-Attraktion reicher Die modern interpretierten, klassischen Fleischgerichte sind mit Herzblut gekocht und raffiniert abgeschmeckt. Ganz nach dem Motto „reduced to the max“  besticht auch das Restaurant selber durch sorgfältig ausgewählte Materialien. Über 2 Stockwerke verteilt - inklusive Weintresor, Käsebuffet und Reifeschrank für edle Fleischstücke - finden Gäste ein behagliches Ambiente, um mit Freunden und Familien zu geniessen und sich verwöhnen zu lassen. Auch an die Konzertbesucher der nahegelegenen Tonhalle wird gedacht. In der Barkarte findet sich ein schmackhaftes Angebot an Snacks, um Abende gemütlich ausklingen zu lassen. Der junge und dynamische Gastronom Pascal Schelbert verfügt über mehrere Jahre Erfahrung in Kaderpositionen der 5* Hotellerie. Als Geschäftsführer vom „ENI‘T“ vereint er nun seine Visionen. Unterstützt vom restauranteigenen Maskottchen ENI‘T- halb Mensch, halb Stier- erzählt er eine Geschichte. Damit das Restaurant selber zur Story wird, dafür sorgen die Gäste   The hotspot for meat lovers and connoisseurs in Switzerland's city on the Limmat. The ancient Etruscans loved meat in all imaginable ways. The restaurant "ENI'T" (Etruscan for meat) is ideally situated not too far away from Paradeplatz and offers customers an unforgettable, unique meaty experience. Zurich is now enriched by a new gastronomic attraction. The modern interpretation of classic meat dishes are cooked with passion and refined seasoning. True to the motto "Reduced to the Max", the restaurant also offers carefully selected ingredients and products. The restaurant is two stories high and includes a wine vault, a cheese buffet and a maturing cabinet for cuts of meat. Guests will find themselves in a cosy atmosphere and be able to enjoy this wonderful ambience with friends and family. For all the concert goers, the Tonhalle is only a short walk away. The bar menu has a tasty selection of snacks to complete a perfect evening. The young and dynamic manager, Pascal Schelbert, has several years of experience in management positions, as he has been in the 5* hotel industry for five years. Now as CEO of "ENI'T" he combines his visions. Supported by the restaurant's mascot ENI'T- half man and half bull -he tells a story. In order for the restaurant to tell the story, customers must come with curiosity and a good appetite.
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Reservation

Reservations Times

Lunch: Friday-Saturday - Bookings available from 12pm–1:30pm
Dinner: Monday-Saturday - Bookings available from 6pm–9:30pm

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